Despre noi

 

-S.C. TEHNOMOTO BAND S.R.L. este o societate specializata in importul,vanzarea si distributia pieselor, accesoriilor si echipamentelor moto fiind reprezentantii celor mai mari branduri si producatori de renume recunoscute pe aceasta piata.

-Avem o echipa dinamica cu multa experienta in vanzari,marketing si mai ales specialisti in domeniul moto,experienta acumulata prin activitatea de service.

-Prin intermediul magazinului nostru puteti comanda produse noi si second hand de inalta calitate si siguranta, garantata in conformitate cu normele actuale impuse.

-Astfel, venim în întâmpinarea celor doritori de senzatii extreme la preţuri minime, printr-o ofertă încadrată la cel mai bun raport calitate/ preţ, de pe piaţă.

-Printre brandurile pe care vi le oferim se afla:PUTOLINE, HIFLO FILTER, MOTUL, RENTHAL, SCOTT, GIVI, JT SPROCKETS, REGINA, DID, O,NEAL, TWIN AIR, EVS, MORSE, PRO-X, ATHENA, etc.

-Suntem la curent cu asteptarile clientilor nostri si stim  cum  sa  ii  determinam  sa fie multumiti!  Va asiguram ca veti colabora cu o echipa profesionista care nu va va dezamagi!

Tehnomoto Band

Arad, Calea Radnei nr 264, Arad, 317427, Romania Telefon: 0725888900 Fax: E-mail: office@tehnomoto.ro
Categorii

 
0
LiveZilla Live Help
Se incarca...