Feltételek

 

Feltételek:
 
Használja a webhely jelenti elfogadja ezeket a feltételeket. Használatát legjobb körülmények között a helyszínen, akkor ajánlatos figyelmesen olvassa el a szerződési feltételeket.
 
Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy előzetes értesítés nélkül törölheti vagy hozzá semmilyen információt az oldalon, vagy abba minden olyan tevékenység, előzetes értesítés nélkül. Amennyiben hivatkozás történik más oldalakra nem garantálják, és / vagy erősítse meg semmilyen módon a típusú információt, hogy megtalálja őket. Az Ön értékelése továbbra is függetlenül attól, hogy látogassa meg ezeket a webhelyeket, illetve vegyen vagy fontolja található információk benne.
 
A regisztráció kötelezettségei
Az a szolgáltatás, akkor elfogadja, hogy valós, pontos, aktuális és teljes körű információt magáról olyan helyzetben, amikor úgy véljük, hogy ez a kötelezettség nem teljesül, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy blokkolja a hozzáférést a határozott vagy határozatlan időre, a felhasználás szolgáltatás előzetes értesítés nélkül.
 
Személyes adatok biztonságát
Személyes adatokat kizárólag a megjelölt célra ezen az oldalon. Elkötelezettek vagyunk, hogy a nyilvánosság nem eladni vagy információkat tartalmazó adatbázis a személyes adatok a felhasználók a webhely.
 
Regisztrálása, a jelszót és a viselkedés tagjaként
A regisztrációval tagjaként kérni fogja, hogy válasszon egy felhasználói nevet (e-mail címét) és jelszavát. Ön a felelős (a) a megőrzését jelszavas hozzáférést tagjaként ezen az oldalon, olyan tevékenységet végzett az Ön felhasználói neve az Ön teljes körű felelősséget
Ön vállalja, hogy azonnal értesítsen minket bármely vesztesége a jelszavát vagy a jeleit jogosulatlan tevékenység keretében a felhasználónevét.
Te itt teljesen tudatosan, mint bármely információ, adat, szöveg, fényképek, grafikák, stb az oldalon a kizárólagos felelősséget a személy / szervezet, hogy adjon. Ilyen körülmények között nem lehet semmilyen módon, közvetlenül vagy közvetve tehető felelőssé a tartalom a bolt
 
Reklám és linkek más oldalakra
Egyetért Ön a következő: operátorok, rendszergazdák és / vagy a webhely tulajdonosai semmilyen módon nem felelős a kapcsolatok or Consequences eredő: felvásárlás, különleges ajánlatok, akciók, promóciók, vagy bármilyen más típusú kapcsolatot / kapcsolat / tranzakció / együttműködés / stb esetlegesen felmerülő közted és bármely, akik közvetlen vagy közvetett promóciós rajtunk keresztül. Operátorok, rendszergazdák és / vagy annak tulajdonosai nem vállalnak bármilyen anyagból, vagy más formában, közvetlenül vagy közvetve felelős a fent említett.
 
Szerzői jog
Elemei a tartalmi - webes grafikák, scriptek, programok, adatbázisok - tulajdonában vannak Tehnomoto zenekar Ltd és a törvény védi a szerzői jogi védelem. Használja anélkül, hogy a társaság Tehnomoto zenekar SRL bármely fent felsorolt ​​tételek is büntetendő.
 
Termékek és különleges ajánlatok
Store tulajdonosok meg saját árak és különleges ajánlatok termékek övék. Ezeket közlik az ügyfelek a boltban létre. Nem garantálunk rendelkezésre álló készletek, érvényességét, minőség, stb Bármely meglévő termék bármely áruház, bolt tulajdonosai vissza ezt a felelősséget.
 
A felelősség korlátozása
Termékek vagy szolgáltatások rendelkezésre a boltokban megjelent védjegyei lehetnek cégek. Használata bármely Védjegyek felelőssége az egyes tulajdonosok az üzlet külön-külön.
 
Mi nem elszámoltatható bármely személy vagy cég, aki használja, vagy alapul ellentmondó információt vagy véleményt található ezen az oldalon.
Is, mi nem tehető felelőssé: kárért (közvetlen, közvetett, véletlenszerű vagy egyéb) eredő használatából vagy nem tudja használni a közölt információk az oldalon, hibák vagy kihagyások a tartalom vezethet bármilyen veszteségeket. Ha úgy gondolod, hogy minden anyagot a honlapon közzétette TEHNOMOTO BAND LLC, illetve mások által, sérti a szerzői és egyéb jogok, kérjük, vegye fel velünk a részleteket office@tehnomoto.ro annak érdekében, hogy tudjuk, hogy tájékozott döntést okozhat.
Származó információk kapcsolt üzletek felelős. Önnek lehetősége van arra, in-store online.ro, helyesbítést kérhetnek, ha szükséges.
 
Viták és konfliktusok
Minden olyan kísérlet jogosulatlan hozzáférést a webhely és minden olyan kísérletet, a csalás jelenteni kell a hatóságoknak. Bármely közötti konfliktus cég és az ügyfelek arra törekedett, hogy békésen kell megoldani megállapodás a két fél között. Ha ez nem lehetséges, román jogi rendelkezéseket kell alkalmazni az e területen a szakértelem és konfliktuskezelés a román bíróságok.
 
Kifejezetten elfogadja és tudomásul veszi, hogy:
 
Nincs semmilyen garancia arra, hogy a szolgáltatás kell felelnie a követelményeknek, vagy hogy a szolgáltatás biztonságos és hiba nélkül. Szolgáltatás megszakítja rendszergazdák bármikor, előzetes értesítés nélkül. Ön teljes mértékben felelős az összes tevékenység és / vagy tartalom megjelenítésekor a boltban. Vis maior mentesíti fél jogára hivatkozva. Nem vagyunk felelősek és nem vonható felelősségre bármilyen módon, közvetve vagy közvetlenül, károkért és / vagy bármilyen problémája miatt folosrii szolgáltatásunkat.